Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

HANGLAMP KOOKEILAND

Een nieuwe keuken! Daar zijn we vaak erg blij mee! We hebben er meestal heel goed overnagedacht en tijd in gestoken. Al gauw komt de vraag welke verlichting  er mooi is in de keuken of boven het kookeiland. Kies je voor een hanglamp kookeiland in je keuken?

Dan heeft u bij ons keuze uit 5 soorten lampen. 

Zit er geen houten lamp tussen die u past? Neem dan contact met ons op! Er is veel mogelijk. We maken alle houten hanglampen zelf. U ziet bij ons veel boomstamlampen, maar we kunnen zeker ook lampen maken van alleen staal. De minimalistische lampen. Maar ook is er een mogelijkheid tot een hanglamp voor het kookeiland of boven het keukeneiland van glad hout. Van onze meerpalen kunnen we ook strakke balken zagen en daar bijvoorbeeld een mooie ledstrip in verwerken. Het hout heeft dan een mooie warme kleur. Eikenhouten lampen behoort zeker ook tot de mogelijkheden!

Goede verlichting in je keuken is belangrijk! Zowel werklicht als sfeerlicht. Al onze lampen zijn dimbaar. Mocht u zelf geen dimmer op de muur hebben dan kunnen wij een dimmer in de stam maken.

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.