Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

INTERIEURDECORATIE

 


Natuurlijke schoonheid voor uw interieur!

Bent u op zoek naar unieke interieuritems die niet alleen functioneel zijn maar ook natuurlijke schoonheid in uw huis brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gepassioneerd in het creëren van prachtige interieuritems van meerpaalhout, waaronder wandplanken, vensterbanken, kapstokken, zuilen en spiegels.

Ook maken we muurdecoratie van hout, klembordjes, tapasplanken, borrelplanken van oud hout en onderzetters. Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk! Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw eigen product samen te stellen, geheel volgens uw eigen wensen. 

Onze Producten

  • Wandplanken: Onze muurplanken zijn meer dan alleen praktische opbergoplossingen; ze brengen sfeer in huis! Of u nu op zoek bent naar een wandplank voor in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer, we kunnen muurplanken maken die perfect bij uw stijl passen.
  • Vensterbanken: Breng de natuur naar binnen met onze prachtige meerpaal vensterbanken. Ze voegen niet alleen extra ruimte toe voor uw favoriete planten of decoraties, maar ze brengen ook een gezelligheid in uw huis.
  • Kapstokken: Onze meerpaal kapstokken zijn een combinatie van functionaliteit en kunst. Ze zijn perfect om uw jassen, tassen en hoeden netjes op te bergen, terwijl ze tegelijkertijd dienen als een opvallend stukje interieur.
  •  Zuilen: ook de sokkels worden voor u op maat gemaakt! Ze zijn super stevig en stabiel. Onder de zuil zit vilt als bescherming voor uw vloer.
  • Spiegels: mooie spiegels van oud hout! Op maat voor u gemaakt.
  • Klembordjes: van oud hout. Leuk met een kaart, poster of foto!
  • Borrelplank/tapasplank: uw hapjes zien er nog lekkerder uit op een mooie plank!
  • Onderzetters: de tafel is nog mooier gedekt met onze onderzetters van oud hout.

Uw Wensen, Onze Creativiteit

Bij ons is klanttevredenheid van het grootste belang. U heeft de vrijheid om uw eigen meerpaalproduct samen te stellen, met de afwerking en afmetingen die u in gedachten heeft. Ons ervaren team staat klaar om uw wensen om te zetten in prachtige handgemaakte stukken die perfect in uw huis passen.

Het Creëren van Unieke Stukken

Ieder stuk meerpaalhout heeft een verhaal te vertellen. Elk knoest en elke houtnerf vertegenwoordigt de rijke geschiedenis van de zee. We zetten ons in om deze natuurlijke schoonheid te behouden en te transformeren in functionele kunstwerken.

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.