Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Boomstam Hanglamp Puur

 


Bent u op zoek naar een unieke lamp die uw interieur naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan de prachtige Boomstam Hanglamp 'Puur'. Of het nu voor uw eettafel, vergadertafel, balie of keuken is, deze lamp is een ware eyecatcher en brengt sfeer en karakter in elke ruimte.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Boomstam Hanglamp 'Puur' is de indrukwekkende lengte die tot maar liefst 4 meter kan gaan. Dit maakt deze lamp ideaal voor zowel grote ruimtes als voor diegenen die op zoek zijn naar een dramatische verlichtingsoplossing. Er is geen bedrading zichtbaar! Dat wil zeggen dat de elektriciteitskabel in de stam zit en er boven bij de ketting uit komt.

Houtsoorten
Wat deze lamp nog specialer maakt, is dat u hem volledig naar uw eigen smaak kunt samenstellen. U heeft de keuze uit vier verschillende houtsoorten: Kastanje, Eucalyptus, Acacia en Teak, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. 

Ophanging
Daarnaast kunt u kiezen tussen drie soorten kettingen of een stevige staalkabel voor de ophanging. 

Lampen
Voor lamp 'Puur' gebruiken we ledlampen met mooi warm licht (2700K). U kunt kiezen of u gewone ledlampen wilt of dimbare. Voor dimbare ledlampen komt er €5 per lamp bij. We kunnen als u zelf nog geen dimknop heeft een dimmer monteren boven in de stam. Deze wordt dan in de stam gemaakt, zodat u de dimmer (bijna) niet ziet (+€50). Als u Philips Hue lampen wilt kunnen wij deze voor u regelen, maar u kunt deze ook zelf bestellen en naar ons laten toesturen. Let er dan wel op dat deze lampen een gu10 fitting hebben!

Extra opties

  • We kunnen een dimmer bovenin de stam te integreren voor nog meer controle over de lichtintensiteit.
  • We kunnen ook stalen banden om de stam plaatsen, wat zorgt voor een rustieke en toch moderne look.
  • Acaciahout kan gelakt worden zodat de structuur van het hout beter zichtbaar wordt.

Houd er rekening mee dat de levertijd van de Boomstam Hanglamp 'Parel' ongeveer 3-4 weken bedraagt. 

Hieronder kunt u uw lamp samenstellen. Het is belangrijk dat u alles invult. Dus ook als u iets niet wilt (bv 'geen gewone lampen).
De totaalprijs ziet u pas nadat u ALLES ingevuld heeft.
 
U kunt uw bestelling natuurlijk ook plaatsen door ons te bellen/appen of een mail te sturen!

Bezorgkosten Nederland:
Lengte tot 180 cm zijn € 25.00
Lengte 185 tot 230 zijn € 40.00

Bezorgkosten België
Lengte tot 200 cm zijn € 40.00
Lengte 210 tot 230 zijn € 55.00

Bij lampen langer dan 230 cm de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats.

EXTRA INFORMATIE:

Kettingen:

  • De kettingen zitten ongeveer op 20-30 cm vanaf de buitenzijde van de stam. Bij een kortere stam zitten de kettingen wat dichter naar de zijkant en bij een langer hanglamp op 30-50 cm. Heeft u hier vragen of speciale wensen in, neem dan contact met ons op.   
  • Voor een lamp met kettingen worden er pluggen en haken bij geleverd. Een lamp met staalkabel is ook klaar om opgehangen te worden. Wilt u de lamp in gips bevestigen? Dat kan ook! We leveren hier speciale gips schroeven bij.
  • Wilt u een langere ketting/staalkabel? Dat is zeker mogelijk. €0,20/cm extra. (Dus voor een lamp met 2 kettingen met een lengte van 120 cm per ketting komt er €8 bij).
  • een extra ketting kost €20

Tip voor de lengte van de kettingen: boven een eettafel bovenkant van de stam 100 cm boven de tafel. Boven een kookeiland moet u er op letten dat u onder de stam door kunt kijken. Stamdikte is ongeveer 14-16 cm. Mocht u het lastig vinden de lengte van de ketting te bepalen, voel u dan vrij contact met ons op te nemen!

We kunnen ook stalen banden om de stam heen smeden. Het staal kan uiteraard ook zwart gelakt worden. Meerprijs is €100. (Zie foto bij teak)

Kabelgoot:
We kunnen ook een kabelgoot voor u maken. Deze is 9 cm breed en 2 cm hoog en loopt van ketting tot ketting. De goot is aan de zijkant open.

Maak uw keuzes

Hieronder kunt u de lengte van de kettingen doorgeven. Advies: bovenkant stam 100 cm boven de tafel. Voor kettingen langer dan 100 cm komt er €0,20/cm bij. Wordt achteraf verrekend.

€ 295,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.