Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

SIDETABLE VAN MEERPAAL HOUT

 


Deze meubels zijn niet op voorraad maar worden gerealiseerd door de specifieke wensen van onze klanten.
In overleg realiseren wij ook uw meubel naar uw specifieke wensen.

Een sidetable gemaakt van meerpaalhout is een prachtig stuk meubilair dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Deze unieke keuze van materiaal, afkomstig van oude meerpalen die gebruikt werden in havens en aan de waterkant, heeft zijn populariteit te danken aan een combinatie van factoren: duurzaamheid, geschiedenis en karakter.

Duurzaamheid: Een van de belangrijkste redenen waarom meerpaalhout wordt gebruikt voor sidetables is de buitengewone duurzaamheid van dit hout. Meerpalen zijn oorspronkelijk ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, zoals zout water en intense weersomstandigheden. Dit betekent dat meubels gemaakt van meerpaalhout lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage, waardoor ze een verstandige investering zijn voor de lange termijn.

Geschiedenis en karakter: De sporen van zijn vroegere leven als een cruciaal onderdeel van haveninfrastructuur geven het hout een uniek karakter en een verhaal om te vertellen. Elk stuk meerpaalhout is anders, met kenmerkende markeringen, knopen en verkleuringen die getuigen van zijn verleden.

Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van gerecycled meerpaalhout voor meubels draagt bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door oud hout te hergebruiken, verminderen we de vraag naar nieuw gekapt hout, wat een positieve impact heeft op bossen en het milieu.

Esthetische aantrekkingskracht: De natuurlijke schoonheid van meerpaalhout maakt sidetables die ervan zijn gemaakt tot echte blikvangers in elk interieur. De warme, aardse tinten en het rustieke uiterlijk geven een gevoel van gezelligheid en karakter aan de ruimte.

In het kort; sidetables van meerpaalhout zijn niet alleen praktisch en mooi, hun duurzaamheid zorgt ervoor dat ze generaties lang meegaan. 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.