Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

BOOMSTAM KASTEN

 


Deze meubels zijn niet op voorraad maar zijn gerealiseerd door de specifieke wensen van onze klanten.
In overleg realiseren wij ook uw meubel naar uw specifieke wensen.

Ontdek onze op maat gemaakte boomstam kasten! Een natuurlijke en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Bij ons heeft u de vrijheid om uw droomkast te creëren die perfect bij uw persoonlijke stijl en interieur past.

Onze collectie omvat verschillende modellen kasten, maar laat u niet beperken door wat u ziet. Het meest bijzondere aan onze kasten is dat u zelf het hout kunt kiezen dat het beste bij uw interieur past. Hierdoor ontstaat een volledig unieke kast, speciaal samengesteld naar uw wensen. Als u niet zeker bent welk hout het beste past, kunnen wij u helpen op basis van uw interieurfoto's, zodat uw kast naadloos aansluit op uw stijl.

Houd er rekening mee dat de kasten die u ziet, slechts voorbeelden zijn van wat mogelijk is. We begrijpen dat elke ruimte anders is, daarom kunnen al onze kasten worden aangepast naar de door u gewenste afmetingen. Op die manier past uw industriële kast perfect in uw huis.

Bij ons krijgt u niet alleen een functionele opbergoplossing, maar ook natuurlijke schoonheid en vakmanschap. Met een stevig stalen frame en prachtig verweerd meerpaalhout of eikenhout stralen onze boomstamkasten duurzaamheid en karakter uit. Een meubel waar u lang plezier van zult hebben.

Elke kast vertelt zijn eigen verhaal dankzij het robuuste verweerde hout. Of je nu een industrieel-chique loft, een landelijke boerderij of een eigentijds appartement hebt, onze boomstamkasten passen naadloos in elke omgeving. 

De veelzijdigheid van onze kasten is ongeëvenaard. Gebruik ze om je favoriete boeken, verzamelobjecten of multimedia-apparatuur tentoon te stellen. De ruime planken en laden bieden voldoende opbergruimte zonder concessies te doen aan stijl. Onze boomstamkasten zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers in elke ruimte.

Kies voor een stijlvolle en moderne inrichting met onze kasten. Ontdek vandaag nog onze collectie boomstamkasten en breng karakter en elegantie in je huis. Met hun tijdloze design en duurzame constructie zullen deze kasten zeker de aandacht trekken en je interieur naar een hoger niveau tillen.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.