Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN!

 

. .

REVIEW PLAATSEN

 
 
 
 

Anita

5 maart 2024 | Heerhugowaard
7 jaar geleden hebben wij onze eerste boomstam hanglamp gekocht waar wij zeer blij mee waren. Inmiddels verhuisd en de lamp was niet meer in proportie. Tijd voor een nieuwe lamp. Het is de hanglamp pracht geworden met oplaadbare en dimbare ledstrip. Staat prachtig en het contact met de boomstamwinkel is altijd super goed. hanglampHanglamp pracht
Waardering in sterren:

Anita Dost

1 maart 2024
Voor onze serre zochten we een mooie overgang van woonkamer naar tuin. We hadden een teakhouten tafel gekocht en zochten daar een boomstamlamp bij. Na lang speuren kwamen we bij de Boomstamwinkel terecht. Super leuk om je eigen boomstam uit te zoeken! De lamp is prachtig en past perfect bij de tafel. Heel blij mee!
Waardering in sterren:

Annique Bahnmuller

27 december 2023 | Hoek van Holland
We hebben een boomstamlamp voor boven het kookeiland besteld. Deze is echt prachtig. Hij maakt de keuken echt af. Het licht is heel mooi, dimbaar. Super blij ermee!!
Waardering in sterren:

Gera Vos

18 november 2023
Wat een prachtige planken hebben jullie geleverd voor onze nieuwe keuken. Het staat geweldig. Echt vakmanschap. We zijn er super blij mee. Fijn meegedacht ook en snelle service. Jullie maken t allemaal erg persoonlijk. Dank daarvoor.
Waardering in sterren:

Marga Janssen

6 juni 2023
Ben super blij met de mooie meerpaal tafellamp! Tussentijds contact verliep erg fijn, snel reageren op mails en duidelijke foto's waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van de lamp. Fijn adres om een uniek iets in huis te halen! Bedankt!
Waardering in sterren:

Stefan van Noort

25 mei 2023
Heel fijn contact. We hebben de showroom bezocht en daar ons hout kunnen uitkiezen voor een TV meubel en boekenkast, beide helemaal naar wens. Ook een maatwerk frame in zwart staal is zonder problemen en voor een prima prijs gemaakt. Correcte bezorging en alles voor een vaste prijs. Zeer goede ervaring.
Waardering in sterren:

Hans Sengers

29 april 2023
We waren op zoek naar n apart tv meubel, en kwamen bij de Boomstamwinkel in Brakel uit. Vriendelijk ontvangen, goed voorgelicht over de mogelijkheden. Zélf t hout uitgezocht en in spanning gewacht wat t resultaat zou zijn. De verwachting volledig waargemaakt, 100% tevreden en n fantastisch en uniek meubel gekregen! De rit meer dan waard. Aanrader!
Waardering in sterren:

H. Terhorst

3 april 2022
Danke für das tolle Möbelstück! Die Wartezeit hat sich wirklich sehr gelohnt und war sogar kürzer als mit der Bestellung angegeben. Super war auch, dass vor Fertigung noch einmal eine Rücksprache gehalten wurde ob der Balken, aus dem das Möbel gefertigt wird, auch gefällt! Wir konnten uns über Fotos dann ganz unkompliziert noch einen anderen aussuchen der farblich mehr in unsere Vorstellung passte. Vielen Lieben Dank für den tollen & unkomplizierten Service und ein wirklich super schönes und einzigartiges Möbelstück ;-) Liebe Grüße aus Niedersachen in Deutschland
Waardering in sterren:

Angélique Ketellapper

18 december 2021
Prachtig meubelstuk! Met zeer veel liefde gemaakt. Het is een aanwinst in mijn huis. Zeer prettige communicatie en altijd snelle antwoorden.
Waardering in sterren:

Fam. Confurius

15 november 2021
Hierbij willen wij jullie vertellen dat wij super blij zijn met onze meubels. Ze staan prachtig en ze zijn super mooi. We Krijgen er alleen maar complimenten over. Nogmaals super bedankt
Waardering in sterren:

Marja Kramer

10 augustus 2021
We zijn heel blij met ons tv meubel Dream! Goed contact via app en mail en heel goed advies over de materialen. Boomstamwinkel verdient het vertrouwen door goed advies. Wij hebben een uniek meubel, hebben er even op moeten wachten maar dat is het zeker waard!
Waardering in sterren:

Sandra Metselaar

3 juli 2021
Wat een goede service! Wij zijn heel blij met onze kast. Fijn dat maatwerk mogelijk was en de kast naar onze wensen gemaakt kon worden. Het was zeker het wachten waard.
Waardering in sterren:

Danny Voss

1 mei 2021
Danke für das super schöne Board! Nach 1 Jahr Wartezeit haben wir ein einmaliges und wunderschönes Board / TV Bank bekommen! Einzigartig und nicht von der Stange! Danke euch :-)
Waardering in sterren:

Helma Van der Heijden

24 april 2021
Heel blij met de boomstam lamp! Een uniek item in huis. En we zijn super geholpen. De andere lamp die we besteld hebben daar wachten we met smart op. Zodat onze woonkamer geheel van mooie verlichting is voorzien. Dank jullie wel!
Waardering in sterren:

Femke Bulder

20 maart 2021
We zijn super blij met onze custommade boomstamlamp. Er werd goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk hebben we de perfecte lamp bij ons boven de eettafel hangen. Het geheel ziet er mooi, sfeervol, stoer en robuust uit. De service is super en de kwaliteit uitstekend.
Waardering in sterren:

Anna Schoorens

13 maart 2021
Na lang zoeken zijn we bij de Boomstamwinkel uitgekomen aangezien we echt op zoek waren naar iets uniek! Met de aankoop van ons huis wouden we meteen meerdere meubels. We hebben gekozen voor 2 kasten, een eetkamertafel en een tv-meubel. Mette hield ons super goed op de hoogte van alles, we zijn hout mogen gaan kiezen en zij heeft voor ons bijpassende planken gekozen en dit ook allemaal doorgestuurd via foto’s en video’s! Na lang wachten was het eindelijk zo ver en Waw, in het echt nog mooier dan op foto! Alles zit super degelijk in elkaar en past perfect samen, en met ons interieur! Bij de plaatsing werd alles goed uitgelegd en opgelet met onze vloer zodat er nergens krassen zouden komen. We zijn zo tevreden van het geheel dat we nog een salontafel hebben bijbesteld waar we nu weer kunnen voor gaan aftellen! Top service en prachtig vakmanschap!
Waardering in sterren:

Harm Jansen

14 januari 2021
In november 2019 mooie boomstamlamp gekocht ging in het afgelopen jaar wat scheuren vertonen, normaal want hout werkt!! Toch maar contact opgenomen! En konden na 2 dagen al terecht om het te laten repareren.Top service en zijn nog steeds enorm blij met deze lamp!! Mette bij deze vriendelijk bedankt voor de goede service
Waardering in sterren:

S Kenneth

9 november 2020
Heb hier een boomstamlamp besteld en is heel makkelijk zelf samen te stellen op de site. De lamp is van degelijke kwaliteit en exact zoals op de foto's. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. levering is ook perfect verlopen.
Waardering in sterren:

Angeliek Jelier

3 oktober 2020
Vandaag ons t.v. meubel opgehaald. Tijdens de bestelprocedure hebben wij prima contact gehad. Mette heeft echt kijk op de mogelijkheden van meubels combineren. D.m.v foto's hebben wij elkaar op de hoogte gehouden. We hebben er een tijd op moeten wachten, maar we hebben een echt kwaliteit meubel mogen ontvangen. Wij raden boomstamwinkel zeker aan !
Waardering in sterren:

Ben van Eijcken

26 september 2020
Een mooie hanglamp gekocht bij de boomstamwinkel. Super product, goeie service en een vlotte en vriendelijke communicatie! De levering liet een beetje te wensen over maar dit puntje lag buiten controle van de boomstamwinkel, alles bij elkaar een super ervaring!
Waardering in sterren:
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.