Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN!

 

. .

REVIEW PLAATSEN

 
 
 
 

Sonja Poels

5 mei 2024 | Venray
Wij hebben vorig jaar een op maat gemaakte boomstam kast gekocht. Werkelijk prachtig! Fijn prettig contact, goede communicatie over wensen en opties. Ze hebben het gewoon 100% voor elkaar, service en vakmanschap. Wij zijn super tevreden!
Waardering in sterren:

Doris Averdonk

9 maart 2024 | Dorsten
Das ist nicht der Text den ich unten geschrieben habe. Das war das Übersetzungsprogramm. Also nochmal von vorne. Ich habe die Eichenbank auf der Homepage gesehen und war sofort verliebt. Angerufen, meine Wünsche geäußert und los ging es.Es wurden mir Fotos der Balken geschickt und immer wieder nachgefragt, wie ich das ein oder andere gerne hätte. Tolle Kommunikation. Lieferung ein a, pünktlich auf die Minute und meine Erwartungen wurden vollständig übertroffen . 11 von 10 Sternen verteile ich hier. Sehr zu empfehlen.
Waardering in sterren:

Doris Averdonk

9 maart 2024 | Dorsten
Ich habe Foto , einer Eichenbank, auf der Homepage gesehen und gedacht, das ist mein Möbel. Boomstamwinkel angeschrieben, erklärt das ich gerne so eine Bank hätte und alles nahm seinen Lauf. Ich wurde über jeden Schritt informiert, mit Fotos, schriftlich. Ein ausgesprochen guter Kontakt. Dann kam der Tag der Lieferung und meine Erwartung wurden übertroffen. Es wird nicht das letzte Möbelstück sein, das ich dort kaufe .-------------------------------------------------------------------------------------------------- "Ik heb een foto van een eikenbank op de website gezien en gedacht: dat is mijn meubel. Ik heb Boomstamwinkel aangeschreven, uitgelegd dat ik graag zo'n bank zou willen hebben en alles nam zijn beloop. Ik werd op de hoogte gehouden van elke stap, met foto's en schriftelijke updates. Het contact was buitengewoon goed. Toen kwam de dag van levering en mijn verwachtingen werden overtroffen. Het zal niet het laatste meubelstuk zijn dat ik daar koop."
Waardering in sterren:

Els Boyen

8 maart 2024 | België
Wij kochten een hanglamp en plafondlampen. We werden zeer goed onthaald en kregen voldoende informatie. We mochten zelf een mooie houten balk uitkiezen. Al onze wensen werden nauwkeurig genoteerd. Bij het afhalen stonden de lampen netjes klaar. Er werd zeer duidelijk gecommuniceerd over levertermijn en afhaalmoment. En de lampen zijn prachtig. Gewoon PERFECT!
Waardering in sterren:

Anita

5 maart 2024 | Heerhugowaard
7 jaar geleden hebben wij onze eerste boomstam hanglamp gekocht waar wij zeer blij mee waren. Inmiddels verhuisd en de lamp was niet meer in proportie. Tijd voor een nieuwe lamp. Het is de hanglamp pracht geworden met oplaadbare en dimbare ledstrip. Staat prachtig en het contact met de boomstamwinkel is altijd super goed. hanglampHanglamp pracht
Waardering in sterren:

Anita Dost

1 maart 2024
Voor onze serre zochten we een mooie overgang van woonkamer naar tuin. We hadden een teakhouten tafel gekocht en zochten daar een boomstamlamp bij. Na lang speuren kwamen we bij de Boomstamwinkel terecht. Super leuk om je eigen boomstam uit te zoeken! De lamp is prachtig en past perfect bij de tafel. Heel blij mee!
Waardering in sterren:

Annique Bahnmuller

27 december 2023 | Hoek van Holland
We hebben een boomstamlamp voor boven het kookeiland besteld. Deze is echt prachtig. Hij maakt de keuken echt af. Het licht is heel mooi, dimbaar. Super blij ermee!!
Waardering in sterren:

Gera Vos

18 november 2023
Wat een prachtige planken hebben jullie geleverd voor onze nieuwe keuken. Het staat geweldig. Echt vakmanschap. We zijn er super blij mee. Fijn meegedacht ook en snelle service. Jullie maken t allemaal erg persoonlijk. Dank daarvoor.
Waardering in sterren:

Marga Janssen

6 juni 2023
Ben super blij met de mooie meerpaal tafellamp! Tussentijds contact verliep erg fijn, snel reageren op mails en duidelijke foto's waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van de lamp. Fijn adres om een uniek iets in huis te halen! Bedankt!
Waardering in sterren:

Stefan van Noort

25 mei 2023
Heel fijn contact. We hebben de showroom bezocht en daar ons hout kunnen uitkiezen voor een TV meubel en boekenkast, beide helemaal naar wens. Ook een maatwerk frame in zwart staal is zonder problemen en voor een prima prijs gemaakt. Correcte bezorging en alles voor een vaste prijs. Zeer goede ervaring.
Waardering in sterren:

Hans Sengers

29 april 2023
We waren op zoek naar n apart tv meubel, en kwamen bij de Boomstamwinkel in Brakel uit. Vriendelijk ontvangen, goed voorgelicht over de mogelijkheden. Zélf t hout uitgezocht en in spanning gewacht wat t resultaat zou zijn. De verwachting volledig waargemaakt, 100% tevreden en n fantastisch en uniek meubel gekregen! De rit meer dan waard. Aanrader!
Waardering in sterren:

H. Terhorst

3 april 2022
Danke für das tolle Möbelstück! Die Wartezeit hat sich wirklich sehr gelohnt und war sogar kürzer als mit der Bestellung angegeben. Super war auch, dass vor Fertigung noch einmal eine Rücksprache gehalten wurde ob der Balken, aus dem das Möbel gefertigt wird, auch gefällt! Wir konnten uns über Fotos dann ganz unkompliziert noch einen anderen aussuchen der farblich mehr in unsere Vorstellung passte. Vielen Lieben Dank für den tollen & unkomplizierten Service und ein wirklich super schönes und einzigartiges Möbelstück ;-) Liebe Grüße aus Niedersachen in Deutschland
Waardering in sterren:

Angélique Ketellapper

18 december 2021
Prachtig meubelstuk! Met zeer veel liefde gemaakt. Het is een aanwinst in mijn huis. Zeer prettige communicatie en altijd snelle antwoorden.
Waardering in sterren:

Fam. Confurius

15 november 2021
Hierbij willen wij jullie vertellen dat wij super blij zijn met onze meubels. Ze staan prachtig en ze zijn super mooi. We Krijgen er alleen maar complimenten over. Nogmaals super bedankt
Waardering in sterren:

Marja Kramer

10 augustus 2021
We zijn heel blij met ons tv meubel Dream! Goed contact via app en mail en heel goed advies over de materialen. Boomstamwinkel verdient het vertrouwen door goed advies. Wij hebben een uniek meubel, hebben er even op moeten wachten maar dat is het zeker waard!
Waardering in sterren:

Sandra Metselaar

3 juli 2021
Wat een goede service! Wij zijn heel blij met onze kast. Fijn dat maatwerk mogelijk was en de kast naar onze wensen gemaakt kon worden. Het was zeker het wachten waard.
Waardering in sterren:

Danny Voss

1 mei 2021
Danke für das super schöne Board! Nach 1 Jahr Wartezeit haben wir ein einmaliges und wunderschönes Board / TV Bank bekommen! Einzigartig und nicht von der Stange! Danke euch :-)
Waardering in sterren:

Helma Van der Heijden

24 april 2021
Heel blij met de boomstam lamp! Een uniek item in huis. En we zijn super geholpen. De andere lamp die we besteld hebben daar wachten we met smart op. Zodat onze woonkamer geheel van mooie verlichting is voorzien. Dank jullie wel!
Waardering in sterren:

Femke Bulder

20 maart 2021
We zijn super blij met onze custommade boomstamlamp. Er werd goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk hebben we de perfecte lamp bij ons boven de eettafel hangen. Het geheel ziet er mooi, sfeervol, stoer en robuust uit. De service is super en de kwaliteit uitstekend.
Waardering in sterren:

Anna Schoorens

13 maart 2021
Na lang zoeken zijn we bij de Boomstamwinkel uitgekomen aangezien we echt op zoek waren naar iets uniek! Met de aankoop van ons huis wouden we meteen meerdere meubels. We hebben gekozen voor 2 kasten, een eetkamertafel en een tv-meubel. Mette hield ons super goed op de hoogte van alles, we zijn hout mogen gaan kiezen en zij heeft voor ons bijpassende planken gekozen en dit ook allemaal doorgestuurd via foto’s en video’s! Na lang wachten was het eindelijk zo ver en Waw, in het echt nog mooier dan op foto! Alles zit super degelijk in elkaar en past perfect samen, en met ons interieur! Bij de plaatsing werd alles goed uitgelegd en opgelet met onze vloer zodat er nergens krassen zouden komen. We zijn zo tevreden van het geheel dat we nog een salontafel hebben bijbesteld waar we nu weer kunnen voor gaan aftellen! Top service en prachtig vakmanschap!
Waardering in sterren:
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.