Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Boomstam Hanglamp Pracht

 


Zoekt u een bijzondere lamp voor boven uw eettafel, vergadertafel of balie? Kies dan deze prachtige boomstam lamp met ledstrip! Ook erg gaaf als hanglamp boven uw kookeiland! We maken deze tot een lengte van maar liefst 5 meter!

Kiest u voor deze hanglamp dan bent u verzekerd van een lamp met een zeer hoge lichtopbrengst als u deze maximaal zet. Het licht valt over de tafel heen. Verder dimt de lamp terug, tot bijna uit, voor een sfeervol moment op de dag. 

PRODUCTBESCHRIJVING 

- Tot 500 cm lengte
- We gebruiken en dimbare ledstrip met mooi warm licht (2700K)
- Ook de mogelijkheid om een ledstrip aan de bovenkant van de stam te maken
- Keuze uit 4 houtsoorten (eucalyptus, kastanje, teak en acacia). 
Wilt u voorbeelden van de houtsoorten zien? Klik dan hier
- Keuze uit 3 soorten ketting, of staalkabel
- dimmer op de lamp of afstandsbediening. Ook mogelijk met ACCU! Dus ZONDER STROOMKABEL
- Er is geen bedrading zichtbaar! Dat wil zeggen dat de elektriciteitskabel in de stam zit en er boven bij de ketting uit komt.   

Verschil met hanglamp 'Puur' is toch wel de lichtopbrengst. Deze lamp geeft meer licht en is verder terug te dimmen (tot bijna uit).

Advies lengte van de lamp: eettafel - 50 cm. Kan evt ook kleiner. De ledstrip gaat er namelijk in tot bijna einde van de stam.

Houd er rekening mee dat de levertijd van de Boomstam Hanglamp 'Pracht' ongeveer 3-4 weken bedraagt. 

Bezorgkosten Nederland:
Lengte tot 180 cm zijn € 25,00
Lengte 185 tot 230 zijn € 40,00

Bezorgkosten België
Lengte tot 180 cm zijn € 40,00
Lengte 185 tot 230 zijn € 55,00

Bij lampen langer dan 230 cm de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats.

EXTRA INFORMATIE:

Kettingen:

  • De kettingen zitten ongeveer op 20-30 cm vanaf de buitenzijde van de stam. Bij een kortere stam zitten de kettingen wat dichter naar de zijkant en bij een langer hanglamp op 30-50 cm. Heeft u hier vragen of speciale wensen in, neem dan contact met ons op.   
  • Voor een lamp met kettingen worden er pluggen en haken bij geleverd. Een lamp met staalkabel is ook klaar om opgehangen te worden. Wilt u de lamp in gips bevestigen? Dat kan ook! We leveren hier speciale gips schroeven bij.
  • Wilt u een langere ketting/staalkabel? Dat is zeker mogelijk. €0,20/cm extra. (Dus voor een lamp met 2 kettingen met een lengte van 120 cm per ketting komt er €8 bij).
  • een extra ketting kost €20

Tip voor de lengte van de kettingen: boven een eettafel bovenkant van de stam 100 cm boven de tafel. Boven een kookeiland moet u er op letten dat u onder de stam door kunt kijken. Stamdikte is ongeveer 14-16 cm. Mocht u het lastig vinden de lengte van de ketting te bepalen, voel u dan vrij contact met ons op te nemen!

We kunnen ook stalen banden om de stam heen smeden. Het staal kan uiteraard ook zwart gelakt worden. Meerprijs is €100. (Zie foto bij teak)

Verlichting
We maken gebruik van professionele energiezuinige ledstrips om de duurzaamheid te kunnen waarborgen. De ledstrips hebben een warme kleur (2700k). De prijzen van de lamp zijn incl dimmer. Zonder dimmer geeft de lamp behoorlijk veel licht. U kunt kiezen tussen een dimmer met aan/uit knop inbouwen bovenop de stam of een afstandsbediening. Hiermee kunt u de lamp aan/uit zetten en dimmen. U kunt de muurschakelaar (let op wel voor ledlampen) blijven gebruiken om de lamp aan -of uit te zetten. De lamp zal gaan branden op de stand welke u het laatst gebruikt heeft. 

De ledstrip in de lamp wordt gevoed door een transformator. Deze worden ingebouwd in de stam. Vandaar dat u een stalen plaatje bovenop de lamp ziet. De lamp kan niet gedimd worden met een standaard leddimmer ivm de transformator. Vandaar dat wij de lamp maken inclusief de dimmer.

Kabelgoot:
We kunnen ook een kabelgoot voor u maken. Deze is 9 cm breed en 2 cm hoog en loopt van ketting tot ketting. De goot is aan de zijkant open.

Maak uw keuzes

Hieronder kunt u de lengte van de kettingen doorgeven. Advies: bovenkant stam 100 cm boven de tafel. Voor kettingen langer dan 100 cm komt er €0,20/cm bij. Wordt achteraf verrekend.

€ 415,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.