Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

BOOMSTAM HANGLAMPEN

 


Bent u op zoek naar een unieke verlichtingsoplossing voor uw eettafel, vergadertafel, balie, restaurant of kookeiland? Dan is onze boomstam hanglamp precies wat u zoekt! Deze hanglampen kunnen zelfs tot een indrukwekkende lengte van 5 meter worden vervaardigd. Of u nu de voorkeur geeft aan een boomstamlamp met geïntegreerde led-spots, een subtiel verlichtende ledstrip, of een meer trendy boomlamp met touw, fitting en een nostalgische kooldraadlamp, bij ons is vrijwel alles mogelijk!

Het mooie is dat u uw lamp volledig naar eigen wens kunt samenstellen. U heeft de vrijheid om de stam, het snoer, de fittingen, kettingen en/of stalen banden om de stam te kiezen. Mocht u stalen kokers in plaats van kettingen willen neem dan contact met ons op. Als extra optie bieden wij de mogelijkheid om een dimmer bovenin de stam te monteren. Voor een nette afwerking van de snoeren kunt u een kabelgoot bijbestellen. Onze lampen stralen warm licht uit met een kleurtemperatuur van 2700K. U kunt zelfs uw eigen GU10 spotjes aanleveren als dat uw voorkeur heeft.

Onze lampen kunnen moeiteloos worden opgehangen aan zowel betonnen als houten plafonds, maar ook aan gipsplafonds met behulp van speciale bevestigingsmaterialen die wij leveren. Twijfelt u aan de draagkracht van het plafond? Vraagt ons dan gerust extra bevestigingspunten in de kabelgoot te maken. Wat betreft de versie van de lamp met ledstrip, deze kan ook worden uitgerust met een accu-optie. Dit is bijzonder handig als u geen directe stroomaansluiting beschikbaar heeft.

Bovendien is er geen storende bedrading zichtbaar. De elektriciteitskabel loopt namelijk discreet door de stam en komt netjes bovenaan bij de ketting naar buiten. Onze levertijd bedraagt doorgaans 3-4 weken. Kies voor de unieke uitstraling en de vrijheid van aanpassing met onze boomstam hanglampen. Laat uw ruimte stralen met ons ambachtelijk vakmanschap en de warme gloed van onze lampen!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.