Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Over ons

 


Wie zijn wij?

Wij houden van HOUT
Wij houden van STAAL
Wij houden van NATUUR
Van sober, stoer, robuust en PUUR

Van dingen ontwerpen en maken. Hierbij blijven we dichtbij onszelf. We maken wat we mooi vinden en wat we leuk vinden om te maken. En natuurlijk alles wat de klant vraagt om te maken! Arjan koopt al het hout in en maakt de producten. Alles wat hij maakt is handwerk. Hij ziet bijna alles zitten. Het is een echte vakman! Metje-Marie (zeg maar Mette) doet de verkoop en is het creatieve brein. Ook doet zij de boekhouding, houdt de website bij en de socials. Samen vullen we elkaar aan. Zo ontstaat er iedere keer weer een uniek product!

Misschien is het wel leuk om te weten hoe ons bedrijf ontstaan is. In 2012 hebben we een grote verbouwing aan ons huis gehad. Toen dit klaar was wilde ik graag een mooie lamp in de woonkamer. Mijn oog viel op een boomstamlamp, maar ik vond de lamp niet mooi. De tak was te dun en de lamp was veel te duur. Een paar weken later vond ik bij mijn ouders in de schuur een verweerde heiningpaal. Die heb ik mee genomen en schoon gemaakt. Mijn broer heeft er een lamp van gemaakt. Iedereen die bij ons in huis kwam vond de lamp prachtig. Zo kwam ik op het idee om mijn broer nog wat lampen te laten maken en deze te verkopen op marktplaats. Na een aantal lampen zei mijn broer tegen Arjan dat hij zelf de lampen maar moest gaan maken. Het mooist zou natuurlijk zijn om een gat van boven naar beneden te boren. Arjan heeft zelf een boor gemaakt en is het gaan proberen. Dat ging nog niet vanzelf, maar op een gegeven moment is het toch gelukt! Later zijn we meerpaallampen gaan maken.

Een lamp brak door midden. Arjan gooide het hout in het houthok. Ik zag er echter een bankje in en vroeg of Arjan er pootjes van staal onder wilde maken. Het bankje werd in de kamer gezet. Een buurvrouw die het zag vroeg of Arjan ook een tv meubel kon maken. Toen begon de zoektocht naar hout wat bij ons past en wat verder nog niemand gebruikte. Zo kwamen we bij het meerpaalhout uit. We zijn er verliefd op geworden! Ook al is het gruwelijk hard en voor sommige mensen onverwerkbaar hout; Arjan weet er wel raad mee! In 2017 heb ik mijn baan als doktersassistente opgezegd. Zo kreeg ik tijd om aan de website te werken. Daardoor steeg de verkoop zo dat Arjan in 2019 zijn baan als vrachtwagenmonteur/chauffeur opgezegd heeft en we samen volledig voor de Boomstamwinkel kunnen werken.

We vinden het heerlijk om dat samen te mogen doen! We blijven verwonderd over de waardering van onze klanten en het vertrouwen dat ze ons schenken. De meeste verkoop gaat online. Men vertrouwd er op dat er een mooi en goed product geleverd wordt. Desondanks stuur ik toch vaak nog foto's en video's van het hout wat ik uitgezocht heb. Gewoon voor de zekerheid, omdat ik dat zelf namelijk heel fijn zou vinden. Van klanten horen we dat we vriendelijk en gezellig zijn. Er is goed contact, snelle reactie op berichten. Ook geven we goed advies en goede service :-). We hopen dat u nu een beetje een beeld van ons heeft gekregen. Zo niet, dan bent u welkom in de werkplaats voor een bakje koffie! 

Wilt u nog meer foto's zien? Ga dan naar onze Facebook of Instagram pagina! Of kijk op deze website in het fotoboek.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.