Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Boomstam Hanglamp Passie

 


Zoekt u een bijzondere lamp voor boven uw eettafel, vergadertafel, balie of keuken?

Kies dan  boomstam hanglamp 'Passie'! We maken deze tot een lengte van maar liefst 4 meter! Een eyecatcher voor in elk interieur!

U kunt uw lamp helemaal zelf samenstellen! Kies uw stam, snoer, fittingen en kettingen.

Stam
U heeft de keuze uit 2 verschillende houtsoorten: Eik en Teak. Teak kan tot 230 cm. Wilt u voorbeelden van de houtsoorten zien? Klik dan hier.

Kettingen
Daarnaast kunt u kiezen tussen drie soorten kettingen of een stevige staalkabel voor de ophanging.

Fittingen
De fittingen kunnen worden geleverd in een elegante zwarte afwerking of een stoere betonnen look.

Snoer
Ook het snoer van de Boomstam Hanglamp 'Passie' is volledig aanpasbaar. U kunt kiezen tussen een strak zwart plastic snoer of een strijkijzersnoer in de kleur linnen jute, zwart katoen of zwart viscose. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle snoeren professioneel aan elkaar worden gekoppeld, zodat uw lamp perfect in elkaar zit.

Lampen
Let op dat de lampen niet standaard worden meegeleverd, maar mocht u dat willen, kunt u ze tegen een meerprijs van €12 per lamp bestellen. Deze lampen zijn dimbaar, waardoor u de verlichting naar uw wens kunt aanpassen. Bovendien is er een extra optie beschikbaar om een dimmer bovenin de stam te integreren voor nog meer controle over de lichtintensiteit.

Extra opties

  • Dimmer
  • We kunnen ook stalen banden om de stam plaatsen, wat zorgt voor een rustieke en toch moderne look.

Houd er rekening mee dat de levertijd van de Boomstam Hanglamp 'Parel' ongeveer 3-4 weken bedraagt. 

Hieronder kunt u uw lamp samenstellen. Het is belangrijk dat u alles invult. Dus ook als u iets niet wilt (bv 'geen mat zwarte fittingen).
De totaalprijs ziet u pas nadat u ALLES ingevuld heeft. 
U kunt uw bestelling natuurlijk ook plaatsen door ons te bellen/appen of een mail te sturen!

Bezorgkosten Nederland:
Lengte tot 180 cm zijn € 25.00
Lengte 185 tot 230 zijn € 40.00

Bezorgkosten België
Lengte tot 180 cm zijn € 40.00
Lengte 185 tot 230 zijn € 55.00

Bij lampen langer dan 230 cm de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats.

Wilt u de losse dimbare lampen ook bestellen? Dan wordt er €6,95 berekend voor Nederland en €20 voor Belgie. Dit omdat de glazen lampen stuk gaan als we deze bij de lamp verpakken.

Let op! Omdat betonfittingen met verzenden kapot kunnen gaan is verzenden voor eigen risico. De kosten van later nieuwe fittingen toesturen zijn voor de koper.

EXTRA INFORMATIE:

Kettingen:

  • De kettingen zitten ongeveer op 20-30 cm vanaf de buitenzijde van de stam. Bij een kortere stam zitten de kettingen wat dichter naar de zijkant en bij een langer hanglamp op 30-50 cm. Heeft u hier vragen of speciale wensen in, neem dan contact met ons op.   
  • Voor een lamp met kettingen worden er pluggen en haken bij geleverd. Een lamp met staalkabel is ook klaar om opgehangen te worden. Wilt u de lamp in gips bevestigen? Dat kan ook! We leveren hier speciale gips schroeven bij.
  • Wilt u een langere ketting/staalkabel? Dat is zeker mogelijk. €0,20/cm extra. (Dus voor een lamp met 2 kettingen met een lengte van 120 cm per ketting komt er €8 bij).
  • een extra ketting kost €20

Tip voor de lengte van de kettingen: boven een eettafel bovenkant van de stam 115 cm boven de tafel. Boven een kookeiland moet u er op letten dat u onder de stam door kunt kijken. En dat de lampen niet voor uw ogen hangen. Stamdikte is ongeveer 13-15 cm. De langste fitting hangt ongeveer op 27-30 cm onder de stam (dan is de lamp niet meegerekend). Mocht u het lastig vinden de lengte van de ketting te bepalen, voel u dan vrij contact met ons op te nemen!

We kunnen ook stalen banden om de stam heen smeden. Het staal kan uiteraard ook zwart gelakt worden. Meerprijs is €100. (Zie foto bij teak)

Betonnen fittingen:

  • Bij betonnen fittingen kan alleen linnen of katoenen snoer gebruikt worden. 
  • Hanglamp Parel met betonfittingen kan bezorgd worden, maar omdat de betonfittingen met transport kunnen kapot gaan is ophalen beter. Mocht u toch voor opsturen kiezen omdat u te ver weg woont dan is het op eigen risico. We kunnen later nieuwe fittingen opsturen mochten er sneuvelen, maar de kosten daarvan zijn voor de koper. 

Lampen:
Calex dimbare ledlamp met helder glas erbij ! De lichtkleur is 2300 k. Mooi warm licht. €12 per lamp.  We kunnen als u zelf nog geen dimknop heeft een dimmer monteren boven in de stam. Deze wordt dan in de stam gemaakt, zodat u de dimmer (bijna) niet ziet (+€50)

Kabelgoot:
We kunnen ook een kabelgoot voor u maken. Deze is 9 cm breed en 2 cm hoog en loopt van ketting tot ketting. De goot is aan de zijkant open.

Snoer:
Zwart plastic snoer is huishoudsnoer. Wat ook aan elektrische apparaten zit. Katoen is echt stof, viscose glimt iets meer. Toch heeft dit snoer ook een hele mooie uitstraling. En voor de dames die van schoon houden ;-) dit snoer is makkelijker schoon te maken...

Maak uw keuzes

Hieronder kunt u de lengte van de kettingen doorgeven. Advies: bovenkant stam 115 cm boven de tafel. Voor kettingen langer dan 100 cm komt er €0,20/cm bij. Wordt achteraf verrekend.

€ 440,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.