Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

LINNEN LAMPENKAPPEN

 

Linnen lampenkappen: een stijlvolle keuze voor uw interieur!

Bent u op zoek naar de perfecte linnen lampenkappen om uw interieur op te fleuren? Zoek niet verder! Onze linnen lampenkappen worden met de grootste zorg in de fabriek vervaardigd, zodat we u de allerbeste kwaliteit kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar een elegante toevoeging aan uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, onze linnen lampenkappen passen perfect bij elke ruimte.

Onze lampenkappen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt kiezen tussen een diameter van 50 cm of 55 cm, gemeten aan de onderkant van de kap. Hierdoor kunt u de perfecte maat selecteren die past bij uw lamp en de gewenste lichtspreiding biedt.

Wat betreft de prijs, bieden we onze linnen kappen aan voor deze prijzen:

  • Linnen kap Ø50 cm voor slechts €80, beschikbaar in de kleuren Zwart, Antraciet en Grijs. Let op: Groen is momenteel niet op voorraad.

  • Linnen kap Ø55 cm voor €90, verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Antraciet, Groen en Grijs.

Om er zeker van te zijn dat de kleur perfect aansluit bij uw interieur, bieden we u de mogelijkheid om een gratis kleurstaal aan te vragen. Zo kunt u thuis rustig de kleuren vergelijken en de juiste keuze maken.

Onze linnen lampenkappen zijn niet alleen een praktische keuze voor uw verlichtingsbehoeften, maar ook een decoratieve aanvulling op uw ruimte. Combineer ze met onze Boomstam Vloerlampen en Meerpaal lampen voor een complete en harmonieuze uitstraling. Verlichting was nog nooit zo stijlvol!

Bezorgkosten: €15 (NL), €40 (BE)

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.