Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

MEERPAAL HOUTEN BADKAMERMEUBELS EN DECORATIE

 


Deze meubels en de decoratie zijn niet op voorraad maar zijn gerealiseerd door de specifieke wensen van onze klanten.
In overleg realiseren wij ook uw meubel naar uw specifieke wensen.

Onze badkamermeubels van meerpaalhout zijn echt iets bijzonders. Elk stuk is met de hand gemaakt en straalt een unieke charme uit. Het gebruik van robuust meerpaalhout geeft de meubels een stoere en rustieke uitstraling die perfect past in elke badkamer.

Wat dit nog specialer maakt, is dat we onze badkamermeubels op maat voor u maken. We begrijpen dat geen enkele badkamer hetzelfde is, en daarom bieden we de flexibiliteit om de afmetingen aan te passen aan uw specifieke ruimte en behoeften. Zo krijgt u een meubelstuk dat perfect in uw badkamer past.

Onze meubels zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. De wastafelkeuze is aan u; we raden aan om eerst de wastafel aan te schaffen, zodat we het meubel precies kunnen aanpassen aan de door u gekozen wastafel.

Het frame van onze badkamermeubels is voorzien van een poedercoating, wat er voor zorgt dat het frame niet gaat roesten. 

Bij ons kunt u ook bijpassende kasten vinden die perfect samengaan met onze badkamermeubels. Dit maakt het eenvoudig om een samenhangend en harmonieus ontwerp in uw badkamer te creëren.

Verder kunnen we een mooie badplank voor u maken, of wandplanken voor handdoeken. Om het nog sfeervoller te maken zou u kunnen kiezen voor een mooie houten plank in de nis boven het toilet. En de finishing touch is natuurlijk de wc rolhouder:-)

Kortom, als u op zoek bent naar badkamermeubels met karakter en vakmanschap, dan zijn onze meerpaalhouten meubels precies wat u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. We helpen u graag om uw badkamer om te toveren tot een stijlvolle en functionele ruimte.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.