Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

LICHTZUILEN

 

Ontdek de perfecte oplossing voor die ene plek in jouw huis waar je wat extra licht wilt, maar liever geen traditionele vloer- of wandlampen gebruikt. Maak kennis met onze prachtige vloerzuilen voorzien van verlichting - een geweldige combinatie van stijl en functionaliteit!

Heb je ooit gedacht aan een zuil met lampen? Onze vloerzuilen zijn de ideale keuze voor die speciale ruimte in je huis. Ze bieden indirect warm licht dat zich elegant over de muur verspreidt. Of je nu kunst en decoratie wilt accentueren of gewoon een sfeervolle pot met plant wilt toevoegen, deze lichtzuilen passen perfect in elke setting.

Elke zuil is uitgerust met 3 dimbare ledlampen voor volledige controle over de lichtintensiteit.  De zuilen zijn 110 cm hoog. Andere maten zijn uiteraard ook mogelijk!

En als je nog meer controle wilt over de verlichting, is het mogelijk om een dimmer aan te sluiten voor een extra bedrag van slechts €30.

Deze prachtige vloerzuilen zijn verkrijgbaar in twee maten: €295 voor de variant met een doorsnede van 27-30 cm en €320 voor de doorsnede van 31-34 cm. Wat je ook kiest, je krijgt een hoogwaardig en stijlvol verlichtingsstuk dat je huis op een unieke manier verrijkt. Haal vandaag nog de perfecte lichtoplossing in huis met onze zuilen voorzien van verlichting!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.