Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Kast Old Wood

 


Kast Old Wood van Meerpaalhout - Robuuste Schoonheid voor Uw Interieur

Ontdek de tijdloze charme van onze Kast Old Wood, een meesterwerk van vakmanschap en natuurlijke schoonheid. Met afmetingen van 175x40x200 cm biedt deze kast niet alleen royale opbergruimte, maar voegt ook een vleugje rustieke elegantie toe aan uw huis.

Kenmerken:

  • Materialen: De Kast Old Wood is gemaakt van authentiek meerpaalhout, waardoor elk stuk uniek is met zijn eigen karakter en geschiedenis. De planken variëren in dikte tussen de 3-5 cm, wat de kast een robuuste uitstraling geeft.

  • Prijs: Voor €2900 krijgt u niet alleen deze prachtige kast, maar ook handgrepen en 8 stalen plaatjes inbegrepen, wat een modern tintje toevoegt.

  • Maatwerk: We begrijpen dat elk huis uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om deze kast op maat te maken, zodat deze perfect bij uw ruimte past. Als u andere afmetingen in gedachten heeft, staan we klaar om aan uw wensen te voldoen.

  • Afwerking: Het frame van de kast kan worden afgewerkt met uw keuze aan een mat transparante lak voor een natuurlijke uitstraling of een mat zwarte of witte lak voor een eigentijds accent. Uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk. Uw voorkeur bepaalt de sfeer die deze kast in uw huis zal brengen. 

  • Veelzijdigheid: Deze kast kan dienen als een pronkstuk in uw woonkamer, een stijlvolle toevoeging aan uw eetkamer of een functioneel meubelstuk in uw slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Old Wood streven we naar duurzaamheid en vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Onze Kast Old Wood belichaamt deze waarden en zal generaties lang deel uitmaken van uw interieur. Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of om eventuele vragen te bespreken. Wij staan klaar om uw huis te verrijken met de warmte en karakter van Kast Old Wood.

Dit Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levering in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 2.900,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.