Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Kast Solid

 


Op zoek naar een duurzame en robuuste kast? Ontdek onze Solid kast, vervaardigd uit hoogwaardig meerpaalhout en staal. Deze kast straalt niet alleen stevigheid uit, maar belooft ook een lange levensduur. Met planken die maar liefst tussen de 6-8 cm dik zijn, biedt deze kast niet alleen opbergruimte, maar ook karakter. 

Wat deze kast echt bijzonder maakt, zijn de speelse en eigentijdse vakjes. De lades zijn voorzien van softclose ladegeleiders voor een moeiteloze en geruisloze sluiting, en ze worden geaccentueerd door stevige, bijpassende handgrepen.

De afmetingen van de Solid Meerpaalhouten Kast zijn 175x40x200 cm, en de prijs bedraagt € 3525. Een kast met planken tussen de 3-5 cm en 6 stalen plaatjes kost €3325.

Maar wist u dat we ook aanpassingen op maat kunnen maken? Als u een andere afmeting verkiest of minder stalen plaatjes wilt, is dat geen enkel probleem.

En voor die extra touch; overweeg verlichting toe te voegen aan uw kast. Voor kasten met een breedte tussen 100-150 cm is dit mogelijk tegen een meerprijs van €175, terwijl kasten met een breedte van 160 cm-200 cm een meerprijs van €200 hebben. Deze prijzen zijn inclusief een touchdimmer en gelden voor één plank.

Kies voor onze Solid Meerpaalhouten Kast en investeer in een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in uw interieur. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Dit Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levering in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 3.325,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.