Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Kast Unique (Eikenhout)

 


Zoek je naar een uniek stuk meubilair dat zowel stijlvol als robuust is? Ontdek dan onze Kast Unique, met liefde vervaardigd uit prachtig eikenhout. Deze kast is een ware blikvanger, dankzij de schitterende boomstamplanken van eikenhout en subtiele staalaccenten die een vleugje stoerheid toevoegen. Met 3 deuren en een handige legplank aan de binnenkant, biedt de Kast Unique voldoende opbergruimte voor al je bezittingen.

De afmetingen van deze unieke kast zijn 240x40x220 cm. De prijs voor deze prachtige kast bedraagt €3500, exclusief het lakken. We raden echter aan om de kast te laten lakken om de duurzaamheid en schoonheid te behouden. Dit kan worden gedaan tegen een meerprijs van €250.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om de Kast Unique aan te passen aan jouw specifieke wensen. Als je liever andere afmetingen wilt of als we bredere eiken schaaldelen beschikbaar hebben, kunnen we de kast dieper maken om aan jouw behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw eigen unieke Kast Unique te creëren. Maak van jouw interieur een echte blikvanger met dit prachtige stuk vakmanschap.

Dit Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 3.500,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.