Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Badkamerblad van Meerpaalhout

 


Het blad van ons badkamermeubel, vervaardigd uit meerpaalhout, kan werkelijk een transformatie teweegbrengen in uw badkamer. De natuurlijke uitstraling van deze meerpaalhouten planken voegt een onmiskenbare sfeer toe aan uw badkamerruimte.

Dit blad wordt gemaakt door het samenvoegen van twee robuuste planken, met een houtdikte van 3-5 cm. Om de authentieke uitstraling te behouden, wordt het hout zorgvuldig geborsteld en afgewerkt met een matte lak.

Wat dit blad extra speciaal maakt, is dat het uitstekend samengaat met onze wandplanken die zijn vervaardigd van hetzelfde meerpaalhout. Hierdoor kunt u een harmonieuze sfeer in uw badkamer creëren, waardoor uw ruimte nog aantrekkelijker wordt.

De prijs voor dit prachtige meerpaalhouten blad bedraagt €250 per meter met een diepte van 50-60 cm. Dit biedt u de flexibiliteit om het blad aan te passen aan uw specifieke behoeften en beschikbare ruimte.

Als u op zoek bent naar een manier om uw badkamer een unieke uitstraling te geven met hoogwaardige materialen en vakmanschap, dan is ons meerpaalhouten blad precies wat u nodig heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw badkamerdromen.

Dit Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.


Levering in overleg. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 250,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.