Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Badkamermeubel Fleur

 


Badkamermeubel 'Fleur',  vervaardigd uit stoer meerpaalhout! Dit badmeubel wordt speciaal op maat voor u gemaakt. Het meest praktische is om eerst de wastafel van uw keuze aan te schaffen, zodat we het meubel precies kunnen aanpassen aan uw wensen.

Het frame van dit badmeubel is afgewerkt met een zwarte matte poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Als u andere kleurvoorkeuren heeft, staan we ook open voor aanpassingen om aan uw stijl te voldoen.

Standaard heeft dit meubel een afmeting van 120x40x95 cm en de prijs bedraagt €1595. We begrijpen echter dat elke badkamer uniek is, daarom zijn andere afmetingen ook mogelijk om volledig aan uw behoeften te voldoen.

Op de derde foto kunt u ons bijpassende kastontwerp zien, dat perfect samengaat met het 'Fleur' badmeubel. Dit stelt u in staat om een harmonieus en samenhangend ontwerp in uw badkamer te creëren. Ook bieden we wandplanken aan van dezelfde houtsoort of een leuke plank voor op het bad. Een mooie zuil met een plant er op kunnen we ook leveren.

Wilt u dit prachtige badkamermeubel 'Fleur' bestellen of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag om uw badkamer om te toveren tot een oase van stijl en functionaliteit.

Dit Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levering in overleg. 

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 1.595,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.