Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN!

 

. .

REVIEW PLAATSEN

 
 
 
 

Diederick van Genderen

20 juli 2017
Wij zijn in het bezit van een prachtige lamp, een sieraad in huis!
Waardering in sterren:

Chantal van T

20 juli 2017
Super snelle levering van mijn boomstamlamp! Ben er blij mee!
Waardering in sterren:

Charlotte v Heijkop

20 juli 2017
Vanmiddag deze super gave lamp opgehaald! Bedankt Boomstamwinkel. We zijn er erg blij mee!
Waardering in sterren:

R. van Rijn

20 juli 2017
Zaterdag is mijn boomstam kast geplaatst. Echt super blij mee! Staat onwijs gaaf in mijn interieur. Voor iedereen die op zoek is naar een unieke kast of een ander meubelstuk is boomstam winkel echt aan te raden. Ze leveren een top service! @boomstamwinkel
Waardering in sterren:

D. Ritzen

20 juli 2017
Eindelijk de muren klaar en hangt onze mooie boomstamlamp. Bedankt boomstamwinkel, we zijn er super blij mee!
Waardering in sterren:

T.M

20 juli 2017
Vandaag werd mijn boomstamkast bezorgd en gemonteerd. het eindresultaat was verbluffend, mooier dan ik me heb voorgesteld! Het is een prachtig, functioneel en authentiek kunstwerk geworden waar ik erg trots op ben. In de tussentijd heb ik goed en regelmatig contact onderhouden met Mette die mij constant bij het proces heeft betrokken en veelvuldig heeft overlegd mbt wensen. ik heb Mette en haar partner ervaren als zeer vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader !
Waardering in sterren:

E. Verbaandert

20 juli 2017
Vandaag twee hele mooie lampen gekocht. Heel goed ontvangen en geholpen door Mette. Nogmaals heel erg bedankt, ik ben erg blij met de lampen.
Waardering in sterren:

C. de Jong

20 juli 2017
Wauw! 2 erg mooie lampen en een superfijne, persoonlijke en snelle service. Een echte aanrader!
Waardering in sterren:

Ingrid de Grunt

20 juli 2017
Superblij met onze mooie lamp ! Snel geleverd , prettig overleg over hoe je t naar jouw wens kan maken ! Mette denkt met je mee en geeft goed advies ! Na bestelling keurig contact over hoe het proces van maken vorderde ! Gezellige vakmensen met goede koffie , ook dat nog ! oh ja ook nog leuk achtergrondverhaal de kettingen komen uit oude boerderijen waar de koeien nog op stal stonden aan de ketting !
Waardering in sterren:

Cindy Jongema

20 juli 2017
In 1 woord geweldig! !! Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan, vragen worden beantwoord en zo handig dat ze ook verzenden !
Waardering in sterren:

I. v.d Zalm

20 juli 2017
Hartstikke blij met onze stevige stoere boomstamlamp. Mooi vakwerk!
Waardering in sterren:
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.