Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN!

 

. .

REVIEW PLAATSEN

 
 
 
 

Kitty van der Putten

8 december 2018
Een prachtige robuuste wandplank bij hun gekocht. Hangt super in mij keuken. Heel erg blij mee. Een echte aanrader!
Waardering in sterren:

Elvira Laumen

2 december 2018
Bij onze strakke hoogglans witte keuken past een lamp van de boomstamwinkel perfect ! Het resultaat is fantastisch mede dankzij het meedenken van Mette. Ook de wandplanken passen heel mooi, ikzelf vond het heel prettig dat ik een goed advies kreeg nadat ik daar om had gevraagd. De service is 110%, snelle levering en de goederen met zorg verpakt.
Waardering in sterren:

Kim van Zeijl

15 november 2018
Absoluut een aanrader!!! Super service, prettig contact, fijn meedenken en top resultaat!! We zijn ontzettend blij met onze kast en salontafel! Dank!!!
Waardering in sterren:

Jolanda Mulder

15 november 2018
Een aantal maanden geleden bezoek gebracht aan de Boomstamwinkel. Wij hebben daar een stellingkast laten maken met planken van oude Meerpalen. Het is een uniek en robuuste kast geworden. Wij zijn er blij mee. Het is een kast die je niet in de Woonwinkels ziet staan. Dus zoek je iets speciaals, dan is de Boomstamwinkel het juiste adres. Tevens zijn het leuke vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Waardering in sterren:

Esther van den Berg

7 oktober 2018
Waanzinnig blij met onze boomstam hanglamp. Heel bijzonder. Hij geeft super goed licht zodat we eindelijk kunnen zien wat er op ons bord ligt. Door de vriendelijke en deskundige hulp en adviezen van Mette past de lamp perfect in ons interieur. Echt een aanrader. Esther
Waardering in sterren:

Monique Kant

21 september 2018
Al onze wensen vervuld! Supermooie hanglamp. Je proeft de sfeer pas als hij echt bij je thuis hangt. Wat een aanwinst in ons huis. Vriendelijke mensen in dit bedrijf, ze luisteren en adviseren. Hoe bijzonder is het om ouderwets handwerk te aanschouwen in moeder natuur vormgeving. Heel blij met onze blikvanger!
Waardering in sterren:

Jaco en Rieke Jacobs

3 september 2018
Hoe moeilijk is het om een lamp te vinden! heel moeilijk, totdat je op deze site komt! Ontzettend blij met de nieuwe hanglamp. Hebben voor kastanje gekozen boven onze eigen tafel, super combinatie! Goede service en leuk geholpen. Komen graag terug!
Waardering in sterren:

Leo en Karin Reniers

1 september 2018
Heel erg blij en super tevreden met onze hele stoere wandplank met verlichting voor in onze nieuwe keuken en de mooie hangende boomlamp en de staande boomlamp van acacia. Zodra ze hangen/staan maak ik mooie foto’s voor op Facebook. Dankjewel Mette en Arjan voor de fijne persoonlijke service en jullie meedenken. En veel succes en geluk met alles! Groetjes, Leo en Karin
Waardering in sterren:

Viola Bliek

25 augustus 2018
Zoek je iets speciaals en vind je service en vriendelijkheid belangrijk...dan ben je hier aan het goede adres. heb inmiddels een prachtige boomstamlamp en schitterende vensterbanken en nu weer een mooi wandplankje. heb al veel complimenten gekregen. arjen maakt alles en mette denkt altijd met je mee. echt top.
Waardering in sterren:

Priscilla Broeders

9 juli 2018
Na heel lang zoeken zijn wij op deze site uitgekomen en vonden we eindelijk onze droom lamp! Voor ons ius het de acacia hanglamp geworden. Hij hangt inmiddels al een tijdje en we zijn er echt super blij mee en krijgen er ook alleen maar leuke reacties op. Na dat we onze wensen door gegeven hadden was de lamp ook echt heel snel klaat. Echt een top service ik kan het iedereen aanraden!
Waardering in sterren:

Remco Hoveling

30 mei 2018
Wat een goede service. En wat een mooie lamp dit vind je nergens voor zo'n prijs.
Waardering in sterren:

Frank de Keijzer

26 april 2018
Wij hebben het tv meubel aangeschaft en zijn daar zeer tevreden mee. Gemaakt van oude meerpaal wat een zeer exclusieve uitstraling heeft. Ook het contact met Mette hebben wij als zeer prettig ervaren.
Waardering in sterren:

Ronald en Marinet Schoorlemmer

25 april 2018
Wat een prachtige boomstamlamp hebben wij boven onze eettafel! We zijn heel erg blij met dit unieke product!
Waardering in sterren:

Anita en Han van den Heuvel

22 januari 2018
We zijn erg blij met onze boomstamlamp voor boven de eettafel en ook met onze wandboomstamlampen. Ze zijn echt uniek en iedereen die ze ziet vindt ze prachtig. Mette en Arjan bedankt voor de snelle service! We houden jullie site in de gaten, misschien zien we nog wel iets moois! Een mooie krabpaal bijvoorbeeld van boomstam?? Groeten van ons.
Waardering in sterren:

René van Hulle

2 januari 2018
Wij waren op zoek waren naar een lamp die karakter en warmte geeft aan de woonkamer, maar ook een lamp die past bij onze moderne inrichting. Een boomstanghanglamp leek ons erg geschikt, maar in combinatie met staalkettingen niet zo goed passend bij de rest van de woonkamer. Wij hebben daarom gevraagd of het ook mogelijk was de boomstam met staaldraad op te hangen. Hier zijn Mette en haar man mee aan de slag gegaan en het resultaat is prachtig (en een boomstamhanglamp met staaldraad is inmiddels dan ook aan het assortiment toegevoegd). Het contact met Mette was ook erg fijn. Het was leuk om bij hun thuis de werkplaats te zien, zelf een stam uit te kiezen en er werd ook echt meegedacht. We hebben uiteindelijk ook nog een mooi karakteristiek bijzettafeltje (Kuub) gekocht. Al met al zijn wij heel tevreden. Nogmaals bedankt!
Waardering in sterren:

Sjoerd D

25 september 2017
Rust hanglamp van 220cm, 6 spotjes Van begin tot eind was de communicatie uitstekend. Door middel van foto's werd ik op de hoogte gehouden en mijn wensen werden zonder problemen verwerkt tot een fantastische lamp. Prijs, kwaliteit en service een dikke 10.
Waardering in sterren:

Ronald Veldhuis

30 juli 2017
Bedankt voor de zeer goede service. We zijn blij met de door jullie gemaakte en geleverde tafel. Duidelijk advies Maat werk Oog voor detail Op tijd geleverd En hij staat perfect in onze tuinkamer.
Waardering in sterren:

Inge Moll

25 juli 2017
Na eerst een salontafel te laten maken (Solid), heb ik ook meteen een plantenzuil besteld. En daarna nog armtafels laten maken. Het was echt fijn om te zien hoe m'n idee door Mette op papier werd uitgewerkt en hoe het precies is geworden wat ik had bedacht. Ook fijn was dat ik zelf, toen ik mijn salontafel en zuil kwam ophalen, zelf het hout voor de armtafels kon uitzoeken. Kortom: prima service en ik kan het iedereen aanbevelen om je ideeën door de boomstamwinkel te laten uitwerken, want naast de service is de prijs ook nog eens uitstekend.
Waardering in sterren:

Lysanne

25 juli 2017
2 weken geleden een boomstamkast gekocht en hij staat prachtig in ons huis. Ik heb hem zelf opgehaald en een geweldige service ervaren. Goede uitleg hoe hem in elkaar te zetten en alle hulp hem in de auto te laden. Kortom een echte aanrader om een uniek meubelstuk in huis te halen.
Waardering in sterren:

Rick

25 juli 2017
wij wonen in Spanje en hebben kort geleden de Boomstamwinkel via Instagram ontdekt. Al snel enthousiast door de modellen meubels en in ons geval het Bankje Bink hebben wij besloten tot aankoop. Niet alleen vonden wij de prijs bijzonder goed maar de service is van begin tot het eind perfect verlopen. De bezorging bij onze transporteur is keurig verzorgd en de levering van helemaal binnen de verwachte tijd. Wij kunnen iedereen aanraden een prachtig meubelstuk te kopen bij de Boomstamwinkel en willen iedereen hartelijk danken voor de goede zorgen.
Waardering in sterren:
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.