Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Vensterbanken

Met één stuk hout een geheel nieuw interieur! Het kan haast niet makkelijker...

Bij ons ontdekt u prachtige, doorleefde, en robuuste planken. Deze planken strekken zich vaak uit over een indrukwekkende lengte van wel 5 meter, wat betekent dat uw vensterbank uit één enkel stuk kan worden vervaardigd!

Onze vensterbanken worden speciaal voor u op maat gemaakt, en de prijs bedraagt slechts €75 per meter voor ongelakte planken. De diepte kan tot 30 cm gaan, met een houtdikte variërend van 3 tot 5 cm.

Houd er rekening mee dat onze planken zijn gemaakt van gerecyclede meerpalen die uit het water worden gehaald. Het zagen van planken gebeurt niet altijd op millimeterprecisie, wat betekent dat de planken niet overal dezelfde dikte hebben. Dit kan resulteren in vensterbanken waarvan de dikte aan de ene kant bijvoorbeeld 3 cm is en aan de andere kant 4 cm. Bij langere lengtes kan dit verschil zelfs groter worden. De diepte van de plank kan ook variëren in dikte, bijvoorbeeld 4 cm aan de voorkant van de plank en 3 cm aan de kant van het raamkozijn. Soms kan het verschil slechts 1 cm zijn, soms minder, en heel soms meer. Waar het om gaat is dat u beseft dat het geen strakke plank is. Het is prachtig, maar niet perfect...

Handig is om aan ons door te geven wat de maximale dikte mag zijn van de plank (dit mag u hieronder invullen). Stel dat we een mooie plank voor u gevonden hebben van 2 cm dik en de maximale dikte die u doorgegeven heeft is 3 cm dan moet u 1 cm onder de vensterbank opvullen. Uiteraard proberen we een plank op te zoeken die het beste past onder uw kozijn, maar omdat dat soms best lastig is vragen we u toch deze maten door te geven.

Levertijd 3-4 weken

Omdat iedere vensterbank andere afmetingen heeft, kunnen we niet direct een prijs vermelden. U ontvangt de offerte per mail.

Houtkleur: U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier
Bezorgkosten: Vensterbank tot 170 cm €20 (NL), €40 (BE), Vensterbank 170,5-200 cm €35 (NL), €55 (BE). Voor vensterbanken langer dan 200 cm worden de kosten achteraf berekend.

Maak uw keuzes

Wat is de maximale dikte van de vensterbank onder het kozijn gemeten? Wilt u ook gelijk de lengte en diepte doorgeven?

€ 75,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.