Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

TV Meubel Biels

 


Ontdek de charme van de 'Biels' TV meubel, vervaardigd uit authentieke spoorbielzen (Eikenhout) met een indrukwekkende dikte van 15 cm. Met dit unieke meubelstuk haalt u een robuuste en karaktervolle toevoeging aan uw interieur.

De 'Biels' TV meubel is niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk. De eiken biels straalt warmte en karakter uit, waardoor het een opvallende blikvanger in uw woonruimte wordt. Bovendien kunt u dit veelzijdige meubelstuk ook gebruiken als een stijlvol bankje.

De poten van de dit meubel zijn met de grootste zorg behandeld met een mat transparante lak. Voor degenen die een andere afwerking verkiezen, bieden wij ook de optie om de poten te laten spuiten in mat zwart.

Met een hoogte van 40 cm past dit meubel perfect bij moderne en eigentijdse inrichtingen. Bovendien bieden wij u de keuze tussen een meubelstuk gemaakt van 1 biels breed (25 cm) of een ruimere variant van 2 bielzen breed (50 cm), zodat u de ideale pasvorm voor uw ruimte kunt kiezen.

Haal de schoonheid en duurzaamheid van spoorbielzen in huis met het TV meubel 'Biels'

Op dit moment hebben we geen spoorbielzen meer. Er is ook heel lastig aan te komen! Als alternatief bieden we Tv meubel Duuk aan. We kunnen ook een meubel maken uit een hele dikke plank van meerpaalhout (10-12 cm).

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg! Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 545,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.