Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

TV Meubel Unique

 


Ontdek het unieke TV Meubel Unique - een perfecte combinatie van stijl en stoerheid. Dit prachtige meubelstuk is vervaardigd met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Het kenmerkt zich door een schitterend eikenhouten boomstam blad dat een vleugje elegantie toevoegt, terwijl het geborstelde stalen frontje op de lade een stoere touch geeft. De lade is voorzien van een softclose laderail voor extra gebruiksgemak.

Dit veelzijdige meubel bestaat uit twee delen, een hoog en een laag deel, waardoor je het gemakkelijk in een hoek kunt plaatsen. Ook kunt u het schuiven in de lengte die uw voorkeur heeft. Gemaakt van massief eikenhout van 4-5 cm dik.  Zowel het hout als het staal is afgewerkt met een ultra matte lak, wat niet alleen de duurzaamheid bevordert, maar ook de natuurlijke schoonheid accentueert. Voor het staal kunt u kiezen uit een transparante of zwart matte lak.

De afmetingen van het bovenste deel zijn 150 cm lang, terwijl het onderste deel 130 cm lang is, hoogte is 55 cm (bovendeel). De diepte varieert afhankelijk van de plank. Dit meubel kan worden uitgeschoven tot 230 cm. Uiteraard zijn andere maten mogelijk!

De prijzen beginnen bij €1350 voor een meubel met een diepte van 35-40 cm, €1545 voor 40-45 cm diepte, en €1750 voor 45-50 cm diepte. Lakken is optioneel en kost €100 extra. Als je kiest voor een houten frontje voor de lade, voeg dan €20 toe aan de prijs.

Bij de afwerking kun je kiezen tussen schaven en schuren voor een nettere uitstraling of borstelen voor een meer natuurlijke look met grijstinten en kleurvariaties. Wat je ook kiest, TV Meubel Unique zal ongetwijfeld een blikvanger in je interieur zijn.

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 1.350,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.