Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Sidetable - TV Meubel Solid

 


Ontdek de perfecte combinatie van stijl en karakter met ons prachtige TV-meubel 'Solid'! Dit unieke meubelstuk is ontworpen om jouw huis een onmiskenbare uitstraling te geven. De bovenste plank lijkt bijna zwevend in het frame te liggen, wat een moderne en eigentijdse touch toevoegt aan je interieur.

Het meubel is gemaakt van hout dat afkomstig is uit balken die jarenlang in het water hebben gestaan. Hierdoor hebben ze een natuurlijke verweerde uitstraling gekregen die een authentieke charme aan het meubel toevoegt. Elk stuk hout is uniek, met zijn eigen karakteristieke markeringen en patronen, waardoor jouw meubelstuk een exclusief pronkstuk wordt in je woning.

Dit veelzijdige meubel biedt niet alleen een plek voor je televisie, maar ook voor andere items. De onderste plank is ideaal voor het opbergen van tijdschriften, houtblokken of andere decoratieve items die je in je interieur wilt tentoonstellen.

Afmetingen:

  • Lengte: 150 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Hoogte: 55 cm

We bieden ook maatwerkopties aan, dus als je specifieke afmetingen in gedachten hebt, staan we klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Kies uit twee verschillende houtdiktes om aan je voorkeuren te voldoen:

  • Houtdikte 3-5 cm: €950
  • Houtdikte 5-8 cm: €1025

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 950,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.