Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

TV Meubel Sam

 


Hoe gaaf is dit te gekke tv meubel? Tijdloos, stoer en het kan tegen een stootje!
Tv meubel Sam is gemaakt van ruwe, doorleefde balken van meerpalen, wat direct een warme en gezellige sfeer in uw huis creëert. De natuurlijke uitstraling van het meerpalenhout voegt karakter en authenticiteit toe aan elke ruimte.

Maatwerk voor Uw Ruimte

De afmetingen van dit meubel zijn afhankelijk van de doorsnede van de meerpaal die wordt gebruikt. We streven naar kwaliteit en daarom selecteren we de dikste palen om uw meubel te maken. Dit resulteert meestal in een diepte van 30-36 cm en een hoogte van 42-48 cm. De poten worden gemaakt van staalkoker 100x100mm.

Slimme Functionaliteit

Wij begrijpen dat functionaliteit belangrijk is in uw woonruimte. Daarom bieden we de mogelijkheid om aan de muurzijde tussen beide poten een handige strip van 10 cm diep toe te voegen. Hierop kunt u uw apparaten plaatsen of een verlengsnoer leggen, waardoor uw entertainmentopstelling netjes en georganiseerd blijft. Deze optie is beschikbaar tegen een meerprijs, variërend van €70 voor een meubel tot 150 cm tot €100 voor een meubel tot 300 cm.

Maatwerk en Grenzen

Indien gewenst kunnen we meubels langer dan 300 cm maken, maar het is belangrijk om te overwegen dat dit meubelstuk dan aanzienlijk zwaarder wordt. We raden aan om goed na te denken over de praktische aspecten en de plaatsing van een groter meubelstuk in uw ruimte.

Belangrijk! Bedenk voor u dit meubel besteld of het meubel goed naar binnen kan. Is het buitenshuis goed verhard? Kan het meubel binnen een draai goed maken? Het is een zwaar meubel!

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 850,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.