Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

TV Meubel Max

 


Een TV meubel is niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk element in de inrichting van uw woonkamer. Het TV meubel Max combineert functionaliteit met een stijlvol ontwerp en biedt u de perfecte oplossing voor het opbergen van al uw media-apparatuur. Met een lade en een kastje met klep is dit meubelstuk zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk.

De frontjes van dit TV meubel zijn voorzien van stalen accenten, die zorgen voor de finishing touch en een eigentijdse uitstraling geven.

Afmetingen:

  • Bovenste deel: 150 cm lang
  • Onderste deel: 160 cm lang ( 100 cm lade, 50 cm klep)
  • Hoogte bovendeel: 50 cm
  • Diepte: 30-35 cm

Het hout heeft een stevige dikte van 3-5 cm. Let op dat het TV meubel op de foto een lengte heeft van 210 cm, maar dit kan worden uitgeschoven tot 240-250 cm. 

De prijs van het TV meubel gemaakt van meerpaal hout bedraagt €1395. Het hout is ongelakt. Als u kiest voor eikenhout, is de prijs €1550 (exclusief lakken), waarbij het lakken een extra €100 kost. U heeft de keuze tussen een houten ladefrontje en een stalen frontje. Daarnaast is het belangrijk om aan te geven of u de lade aan de rechterkant of linkerkant wilt hebben, en welke lakafwerking u verkiest voor het stalen frontje. U kunt kiezen uit mat transparant of mat zwarte lak.

Dit TV meubel Max biedt niet alleen opslagmogelijkheden voor uw media-apparatuur, maar voegt ook een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw woonruimte. Neem contact met ons op voor verdere details en om uw bestelling aan te passen aan uw specifieke wensen. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw ideale TV meubel.

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 1.395,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.