Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

TV Meubel Dream

 


Een tv meubel om van te dromen! Maak kennis met ons prachtige tv-meubel 'Dream'. Dit meubel is ontworpen met twee afzonderlijke delen: een hoog en een laag gedeelte, die u volledig naar uw eigen smaak kunt plaatsen. Zo creëert u moeiteloos de perfecte opstelling voor uw televisie en interieur.

Wat dit meubel nog specialer maakt, zijn de 3 handige lades die het compleet maken. De voorkant van deze lades is vervaardigd uit hetzelfde prachtige hout, waardoor de natuurlijke houtstructuur naadloos doorloopt. Uiteraard kunnen we de ladefrontjes ook van staal maken. 

Afmetingen:

  • Bovenste deel: 140 cm lang
  • Onderste deel: 150 cm lang
  • Hoogte bovendeel: 50 cm
  • Diepte: 30-35 cm

De houtdikte varieert van 3-5 cm, maar we bieden ook een robuustere optie met een houtdikte van 5-8 cm. Op de foto's ziet u een exemplaar van 200 cm, dat zelfs kan worden uitgeschoven tot 240 cm. Natuurlijk kunnen we dit tv-meubel ook op maat maken, zodat het perfect in uw ruimte past. 

De prijs voor dit prachtige tv-meubel 'Dream' met een houtdikte van 3-5 cm bedraagt €1650. Voor de stevigere variant met een houtdikte van 5-8 cm is de prijs €1775. Als u de voorkeur geeft aan een gelakte eikenhouten afwerking, is de prijs €1875.

Laat uw woonkamerdromen uitkomen met ons veelzijdige en stijlvolle tv-meubel 'Dream'. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om uw interieurwensen te vervullen!

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 1.650,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.