Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

TV Meubel Nature

 


Dit  TV-meubel 'Nature' is een prachtig open televisiemeubel, vervaardigd uit een harmonieuze combinatie van staal en hout met een houtdikte tussen 5 en 8 centimeter. Dit meubelstuk bestaat uit twee delen, waardoor je het meubel kunt schuiven. Ook kun je het in een hoek plaatsen. 

Het stalen frame is met zorg afgewerkt met een mat transparante of zwarte lak. Als extra biedt dit meubel een handige lade, voorzien van stalen grepen, om jouw spullen netjes op te bergen.

Wat dit TV-meubel echt bijzonder maakt, is het gebruik van hout dat afkomstig is van balken (Meerpaalhout) die jarenlang in het water hebben gestaan. Hierdoor hebben ze een natuurlijk verweerde uitstraling gekregen, die een warme en authentieke sfeer in jouw interieur brengt. Elk stuk hout is uniek, en dat maakt van elk meubelstuk een exclusief kunstwerk op zich.

Afmetingen:

  • Bovenste deel: 150 cm lang
  • Onderste deel: 130 cm lang
  • Hoogte bovendeel: 55-60 cm
  • Diepte: 30-35 cm

Op de foto's zie je een meubel van 190 cm lang, maar dit is te vergroten tot maar liefst 230 cm, zodat het perfect aan jouw ruimte kan worden aangepast. Natuurlijk zijn andere afmetingen op aanvraag mogelijk.

De prijs voor dit prachtige meubel bedraagt €1350, inclusief de keuze tussen een lade met houten front of een lade met stalen front. Haal de schoonheid van de natuur in huis, met een vleugje modern design en functionaliteit.

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een ontwerp van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

 U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 1.350,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.