Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

TV Meubel Living

 


Ontdek de perfecte combinatie van modern design en natuurlijke schoonheid met ons prachtige open tv-meubel.  Het meubel heeft een robuust stalen frame dat is afgewerkt met een mat transparante of zwarte lak, wat zorgt voor duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling. Een opvallend kenmerk van dit meubelstuk is de stijlvolle lade, voorzien van stalen grepen, die niet alleen praktisch is maar ook een extra vleugje elegantie toevoegt aan het geheel.

Het hout dat in dit meubel is verwerkt, wordt met zorg geselecteerd en gezaagd uit balken die jarenlang in het water hebben gelegen, wat resulteert in een natuurlijke verweerde uitstraling. Elk stuk hout vertelt zijn eigen verhaal, met unieke kenmerken en patronen die elk meubelstuk uniek maken.

Afmetingen:

  • Bovenste deel: 150 cm lang
  • Onderste deel: 130 cm lang
  • Hoogte bovendeel: 50 cm
  • Diepte: 30-35 cm

De houtdikte van 3-5 cm geeft het meubel een solide en duurzame uitstraling. Het meubel op de foto heeft een lengte van 190 cm, maar kan worden uitgeschoven tot 230 cm, waardoor het aanpasbaar is aan jouw specifieke behoeften. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk, zodat het perfect in jouw interieur past.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om het frontje van de lade te laten maken van staal, waardoor je nog meer opties hebt om het meubel aan jouw persoonlijke stijl aan te passen.

Prijs: €1250

Dit TV Meubel is niet op voorraad, maar is een concept van een klant.
Met het realiseren van dit TV meubel wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen.

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 1.250,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.