Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie ♡ Handgemaakt in Nederland ♡ meer dan 10 jaar ervaring!

Meerpaal Lamp

 


Met een Meerpaal lamp haalt u een stevige, stoere blikvanger in huis! Deze unieke lamp combineert functionaliteit met karakteristiek design, wat hem perfect maakt voor elk interieur. 

Een opvallend kenmerk van de Meerpaal lamp is het stelgewricht bij de fitting, waardoor u de lampenkap altijd in de gewenste positie kunt plaatsen.  U zult geen bedrading aan de achterzijde van de lamp zien. 

Wat de Meerpaal lamp nog specialer maakt, is de keuze die u heeft bij het personaliseren van uw lamp. We hebben speciaal grotere kappen laten maken voor deze lamp, met een indrukwekkende doorsnede van 55 cm aan de onderrand van de kap. Hierbij kunt u kiezen tussen kappen gemaakt van koeienhuid of linnen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en interieur.

Een ander aspect dat deze lamp zo bijzonder maakt, is het gebruik van meerpaalhout. We onderscheiden tussen donker en lichter hout, waardoor u de lamp kunt aanpassen aan uw interieur en persoonlijke voorkeur. We hebben een ruime voorraad meerpaalhout beschikbaar, en als u dat wenst, kunt u zelfs uw eigen hout voor de lamp selecteren. Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte lamp een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent.

De Meerpaal lampen zijn stuk voor stuk unieke kunstwerken. Elk stuk hout is anders, en de foto's die we hebben van zowel het hout als de lampen kunnen via e-mail of WhatsApp naar u worden gestuurd. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken en de perfecte Meerpaal lamp kiezen die past bij uw stijl en behoeften. 

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats. 

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 255,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.