Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Lichtzuil Zilt

 


Wat een geweldige combinatie! Een meerpaalzuil met lampen is een slimme keuze voor die donkere hoekjes in je huis waar je wel wat licht wilt, maar liever geen vloer- of wandlamp wilt installeren. Deze prachtige lichtzuil brengt niet alleen licht, maar ook gezelligheid in je interieur!

Deze lichtzuil straalt indirect warm licht uit, dat zich zachtjes over de muur verspreidt. Het is de perfecte aanvulling op kunstwerken, decoraties of een sfeervolle plant. Natuurlijk kun je er ook gewoon een lamp boven plaatsen voor extra verlichting. De keuze is aan jou!

In de zuil zijn drie dimbare ledlampen ingebouwd, waarmee je de lichtintensiteit naar wens kunt aanpassen. Met de handige voetschakelaar kun je de verlichting gemakkelijk bedienen. De zuil heeft een hoogte van 110 cm, waardoor hij een opvallende aanvulling is op je interieur.

Als je nog meer controle wilt over de lichtintensiteit, is het mogelijk om een dimmer aan te sluiten voor een meerprijs van €30.

€310 voor een doorsnede van 27-30 cm en €335 voor een doorsnede van 31-34 cm

We kunnen ipv spots ook een ledstrip plaatsen, dit is wel iets duurder. Mocht u dat graag willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Levertijd 3-4 weken.

Deze zuilen zijn niet op voorraad, maar we kunnen deze uiteraard voor u maken!
De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 310,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.