Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Boomstam Wandlamp Weelde

 


Op zoek naar een unieke wandlamp? Wandlamp 'Weelde' is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw woonruimte.

Met zijn rustieke uitstraling is de Boomstam Wandlamp Weelde perfect voor boven uw bank. Het zorgt voor een warme, gezellige sfeer, ideaal om te ontspannen na een lange dag. Maar dat is niet alles; deze lamp is ook ideaal voor gebruik als sfeerverlichting in de gang of op andere plekken in huis waar u wat indirect licht kunt gebruiken.

Wat deze wandlamp echt bijzonder maakt, is dat u zelf kunt kiezen uit welke houtsoort deze gemaakt moet worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat deze lamp perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Met de Boomstam Wandlamp Weelde haalt u niet alleen een stukje natuur in huis, maar ook een uniek kunstwerk dat met de hand is vervaardigd. Elk stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap tot een prachtige lamp omgetoverd. Bovendien zorgt het warme, zachte licht (2700k) voor een gezellige sfeer in elke ruimte.

Dus, als u op zoek bent naar een wandlamp die zowel functioneel als decoratief is, is de Boomstam Wandlamp Weelde de perfecte keuze. Personaliseer hem met uw favoriete houtsoort en geniet van de natuurlijke schoonheid die deze lamp in uw huis brengt. 

Wilt u voor de wandlamp dimbare ledlampen? Dan komt er per lamp 5 euro bij. Uiteraard kunnen we in deze lamp ook een ledstrip plaatsen. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier.

Bezorgkosten Nederland:
Lengte tot 190 cm zijn € 20,00
Lengte 200 tot 230 zijn € 35,00

Bezorgkosten België
Lengte tot 190 cm zijn € 40,00
Lengte 200 tot 230 zijn € 55,00

Bij lampen langer dan 230 cm de bezorgkosten afhankelijk van uw woonplaats.

Maak uw keuzes

Heeft u nog specifieke wensen?

€ 375,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.