Zelf samenstellen ♡ Op maat gemaakt ♡ Duurzaamheid ♡ Eerlijkheid, aandacht & snelle reactie

Bankje Biels

 


De spoorbiels als bankje is een stukje natuurlijke schoonheid verweven met functioneel design. Gemaakt van prachtig eikenhout, met een dikte van 15 centimeter, brengt dit meubelstuk karakter in uw huis. Het is niet zomaar een bankje; het is een levendig, stoer pronkstuk dat de aandacht trekt en tegelijkertijd een veelzijdige rol vervult. Dit meubel kan ook dienen als een tv-meubel, waardoor uw woonruimte rustieke warmte krijgt.

De poten van dit bankje zijn behandeld met een mat transparante, witte of zwarte lak. Als u andere kleurvoorkeuren heeft, staan we ook open voor aanpassingen om aan uw stijl te voldoen.

U heeft de keuze tussen twee breedtes: een meubel gemaakt van één enkele biels, met een breedte van 25 centimeter, of een grotere versie van twee bielzen breed, met een breedte van 50 centimeter. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om het bankje perfect aan te passen aan uw ruimte en behoeften, of het nu gaat om een gezellig hoekje in de woonkamer of een opvallend stuk in de hal.

Kortom, de spoorbiels als bankje is niet zomaar een meubelstuk. Het brengt de natuurlijke pracht van eikenhout naar voren en voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan uw interieur.

Dit TV Meubel is niet op voorraad. Op dit moment zijn de bielzen niet meer leverbaar. Als alternatief bieden we bank Duuk aan of een bank gemaakt van een hele dikke plank (10-12 cm dik).

Levertijd in overleg. Bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats en worden achteraf berekend.

U kunt kiezen uit licht of donker hout. Wilt u voorbeelden zien? Klik dan hier

Maak uw keuzes

Heeft u specifieke wensen?

€ 545,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.